Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Γιάννης Μανίκας

Απεβίωσε την Παρασκευή σε ηλικία 76 ετών ο Γιάννης Μανίκας, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών τον ελληνικό στίβο, τόσο ως αθλητής όσο και ως παράγοντας. Ο Γιάννης Μανίκας, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο είχε προσβληθεί από καρκίνο, υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, ενώ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη ενός εκ των ιστορικών σωματείων της χώρας, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Απεβίωσε την Παρασκευή σε ηλικία 76 ετών ο Γιάννης Μανίκας, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών τον ελληνικό στίβο, τόσο ως αθλητής όσο και ως παράγοντας.

Ο Γιάννης Μανίκας, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο είχε προσβληθεί από καρκίνο, υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, ενώ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη ενός εκ των ιστορικών σωματείων της χώρας, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Από το 1995 έως και το 2013 συμμετείχε στα κοινά του Ηρακλή και είδε το τμήμα στίβου να σημειώνει σπουδαίες επιτυχίες, αλλά και αθλητές να πραγματοποιούν μεγάλες διακρίσεις με τα χρώματα της εθνικής ομάδας.

Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, καθώς υπήρξε αθλητής μεγάλων αποστάσεων στον Ολυμπιακό.

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο στις 12:00 στο κοιμητήριο του Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk