ΕΕΤΤ: Εγκρίθηκε η απόκτηση του ελέγχου της HOL από τη Vodafone

Εγκρίθηκε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, η απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου της εταιρείας HOL από την εταιρεία Vodafone. Η αρμόδια Αρχή έκρινε πως συγκεκριμένη εξέλιξη δεν περιορίζει τον ανταγωνισμό στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Εγκρίθηκε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), η απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου της εταιρείας HOL από την εταιρεία Vodafone. Η αρμόδια Αρχή έκρινε πως συγκεκριμένη εξέλιξη δεν περιορίζει τον ανταγωνισμό στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση με πρόσφατη απόφαση και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, η ΕΕΤΤ ενέκρινε την απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου της εταιρίας HOL από την εταιρία VODAFONE.

Οπως προστίθεται, η ΕΕΤΤ κατόπιν εξέτασης των σχετικών στοιχείων της συναλλαγής κατέληξε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν περιορίζει τον ανταγωνισμό στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Σημειώνεται πώς η Vodafone εξαγόρασε το 72,7% της Hellas Online προς 72,7 εκατ. ευρώ. Η εταιρία ελέγχει πλέον το 91,2% της Hellas Online.

Δείτε επίσης
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk