Στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης παρέμβασης πρόληψης των εξαρτήσεων, η «Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ» θα δώσει μια συναυλίας ελληνικής και ξένης μουσικής με τη φιλική συμμετοχή της Γιώτας Νέγκα. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, στις 20.30, στην πλατεία του Αη Γιάννη της Αγίας Παρασκευής με ελεύθερη είσοδο.
Με σύνθημα «Μπορείς, αλλά όχι μόνος», το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ έχει κλείσει 25 χρόνια δίπλα σε έφηβους και νεαρούς ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειές τους, ως ένα Ανοιχτό Θεραπευτικό Πρόγραμμα. Εκτός από την απεξάρτηση των εφήβων και νέων, επιδιώκει την επαφή τους με την κοινωνία, οργανώνοντας παρεμβάσεις και συλλογικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης προκειμένου να μεταδώσει το μήνυμά του.
Έτσι, αυτή τη φορά, η μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ θα βρεθεί στην Αγία Παρασκευή, σε μια συναυλία που διοργανώνουν ο δήμος Αγίας Παρασκευής, το Κέντρο Πρόληψης «Αργώ» και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.



