• Αναζήτηση
 • Δύο νεκροί μετά από έκρηξη αερίου σε κτίριο του Αμστερνταμ

  Δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν. δεκαπέντε τραυματίστηκαν και δύο αγνοούνται από έκρηξη αερίου και τη φωτιά που ακολούθησε σε ένα κτίριο στο Ντιεμέν ένα προάστιο του Αμστερνταμ, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία της ολλανδικής πόλης .

  Δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν, δεκαπέντε τραυματίστηκαν και δύο αγνοούνται από έκρηξη αερίου και τη φωτιά που ακολούθησε σε ένα κτίριο στο Ντιεμέν ένα προάστιο του Αμστερνταμ, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία της ολλανδικής πόλης .

  «Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο αγνοούνται»
  είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Γερόεν Ναν εκπρόσωπος της πυροσβεστικής του Άμστερνταμ. «Δεκαπέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι έξι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο» πρόσθεσε.

  Η έκρηξη σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες και ήταν πολύ ισχυρή όπως ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία που σημείωσε ότι δεκάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το κτίριο μετά την έκρηξη.

  Στο ισόγειο του κτιρίου ήταν σε εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης, όταν σημειώθηκε η έκρηξη είπε ο Ναν. «Πρόκειται για έκρηξη αερίου, αλλά δεν ξέρουμε τι την προκάλεσε» ,συμπλήρωσε. Όπως είπε δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να διεξαχθεί έρευνα για τα αίτια της έκρηξης, καθώς ο χώρος δεν έχει εξασφαλιστεί.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk