• Αναζήτηση

Στην εντατική ο Γ.Καρατζαφέρης μετά από ισχαιμικό επεισόδιο

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου στο Μαρούσι νοσηλεύεται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά από ισχαιμικό επεισόδιο το οποίο υπέστη αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του ο κ. Καρατζαφέρης υπεβλήθη σε επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μεταφέρθηκε το Σάββατο στο νοσοκομείο μετά από έντονους πόνους στο στήθος.

Υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, η οποία έδειξε στένωση ενός αγγείου. Οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αγγειοπλαστική με μεταλλικό νάρθηκα (στεντ) για τη διάνοιξη του φραγμένου αγγείου.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ νοσηλεύεται πλέον σε πολύ καλή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ

«Χθες Σάββατο 19 Ιουλίου 2014, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης αισθάνθηκε ελαφρά αδιαθεσία και μετέβη στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

» Μεταξύ άλλων, υποβλήθηκε και σε στεφανιογραφία, όπου διαπιστώθηκε στένωση αγγείου. Κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί άμεσα σε αγγειοπλαστική επέμβαση (μπαλονάκι) η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

» Ήδη, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως, η δε πορεία της υγείας του δεν εμπνέει καμιά απολύτως ανησυχία.»

Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk