• Αναζήτηση
 • Παναττική στάση εργασίας στο Δημόσιο κατά της αξιολόγησης

  Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 έως και τη λήξη του ωραρίου προκήρυξε για σήμερα, Τετάρτη η ΑΔΕΔΥ. Στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και προς την οδό Καραγεώργη Σερβίας, όπου βρίσκονται καθημερινά συγκεντρωμένες οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

  Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 έως και τη λήξη του ωραρίου προκήρυξε για σήμερα Τετάρτη η ΑΔΕΔΥ.

  Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΠΟΕΔΗΝ και της ΟΕΝΓΕ και η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

  Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και προς την οδό Καραγεώργη Σερβίας όπου βρίσκονται καθημερινά συγκεντρωμένες οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

  Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ, αναφέρει ότι οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Δημόσιο κατά των μέτρων της αξιολόγησης, της κινητικότητας, των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων θα είναι διαρκείς και καθημερινές.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk