Το «Κάτω Παρτάλι» ρίχνει αυλαία

Ολοκληρώνεται απόψε Δευτέρα 16 Ιουνίου το «Κάτω Παρτάλι», το σίριαλ που άφησε γερό στίγμα στον τηλεοπτικό χάρτη και έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης.

Ολοκληρώνεται απόψε Δευτέρα 16 Ιουνίου το «Κάτω Παρτάλι», το σίριαλ που άφησε γερό στίγμα στον τηλεοπτικό χάρτη και έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης. Η σειρά για το πιο σκοτεινό χωριό της φετινής- και όχι μόνο- σεζόν συγκέντρωσε μέσο όρο τηλεθέασης 51,6% στο γενικό σύνολο, ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 έφτασε το 56,7%.

Οι γυναίκες ειδικά φαίνεται πως ήταν οι φανατικότερες του μυστηρίου του «Κάτω Παρταλιού», καθώς στα κοινά ηλικιών 15-24 και 25-44, η τηλεθέαση άγγιξε το 73,2% και 60,9% αντίστοιχα.

Το minisite της σειράς απογειώθηκε από τους φανατικούς χρήστες και για τον μήνα Μάιο μέτρησε 2.363.984 page views και 1.497.520 video views.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου που θα μεταδοθεί απόψε, Δευτέρα, στις 22:20, ακόμη περισσότερα μυστικά θα αποκαλυφθούν. Κατωπαρταλιώτες και Αθηναίοι παίρνουν μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή τους ταχτοποιώντας τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ο Μανόλης εκμυστηρεύεται στην Νεκταρία ποιος πραγματικά είναι. Η Βίβιαν συντετριμμένη από τις αποκαλύψεις για τον Θανάση, ψάχνει τρόπο διαφυγής από το χωριό. Ο Κωνσταντίνος εκδικείται με τον χειρότερο τρόπο τον Διαμαντή. Και η Μοσχούλα ολοκληρώνει την εξομολόγηση της στην αγαπημένη της κόρη αποκαλύπτοντας μυστικά και ψέματα που στοίχειωναν την ίδια και το Κάτω Παρτάλι.

Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk