Ομιλος Σπανόπουλος: 30 χρόνια θαλάσσιες υπηρεσίες

Ο όμιλος εταιρειών Σπανόπουλος ξεκίνησε και συνεχίζει να λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας.

Ο όμιλος εταιρειών Σπανόπουλος ξεκίνησε και συνεχίζει να λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας. Σήμερα, προσφέρει ένα πλήρες δίκτυο θαλάσσιων υπηρεσιών όπως λιμενικά και παράκτια έργα, ρυμουλκήσεις και ναυαγιαιρέσεις, υπηρεσίες αντιρρύπανσης, ναυπηγικές εργασίες στα πλέον σύγχρονα ιδιόκτητα ναυπηγεία της εταιρείας και πρακτορεύσεις πλοίων.
Ο όμιλος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κατασκευαστές λιμενικών έργων και υποδομών στη Μεσόγειο Θάλασσα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 35 ετών, έχει αναπτύξει αξιοσημείωτη τεχνογνωσία εκτελώντας περισσότερα από 400 έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, περιλαμβάνοντας:
  • Κατασκευές λιμένων και μαρινών σκαφών αναψυχής.
  • Εκσκαφές / βυθοκορήσεις.
  • Κατασκευές κυματοθραυστών και προστασία ακτών.
  • Κατασκευές και τοποθέτηση Caissons και στοιχείων σκυροδέματος.
  • Παράκτια έργα θεμελιώσεων και γεωτεχνικές έρευνες.
  • Ποντίσεις και επισκευές υποθαλάσσιων αγωγών και καλωδίων.
H κοινοπραξία ναυαγοσωστικών ρυμουλκών Σπανόπουλος είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, καθιερωμένη στη ναυτιλιακή αγορά χάρη σε συγκεκριμένες βασικές αρχές. «Η αριστεία και η προσοχή στη λεπτομέρεια, η πίστη στον άνθρωπο και την ομαδική εργασία, η αφοσίωση στις απαιτήσεις των πελατών, σε συνδυασμό με ισχυρή δέσμευση απέναντι σε ηθικές αξίες, οδήγησαν στην επιτυχία και τη διεθνή αναγνώριση. Ο τεχνολογικά προηγμένος στόλος μας, από ρυμουλκά, πλωτούς γερανούς, φορτηγίδες κ.λπ., είναι επανδρωμένος με άτομα υψηλής εξειδίκευσης, ικανά να φέρουν εις πέρας τις πιο δύσκολες αποστολές» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Τα ναυπηγεία στη Σαλαμίνα και στο Πέραμα λειτουργούν κάτω από τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2008 και προσφέρουν όλο το φάσμα υπηρεσιών. Από ανελκύσεις – καθελκύσεις και συνήθεις δεξαμενισμούς – αποδεξαμενισμούς μέχρι τις πιο εξειδικευμένες επισκευές ή εργασίες εσωτερικών και εξωτερικών μετασκευών.
Στον όμιλο απασχολούνται πλήρως καταρτισμένοι και έμπειροι επαγγελματίες τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα. Οπως επισημαίνεται από την εταιρεία «η προσφορά ομαδικής εργασίας με κίνητρα, το τεχνολογικά σύγχρονο περιβάλλον και τα ενημερωμένα συστήματα σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις διασφαλίζουν υψηλή ποιότητα και πιστότητα παροχών, ακόμη και στις πιο εξειδικευμένες εργασίες. Στόχος και επιτυχία μας, η πλήρης ικανοποίηση των πελατών σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε» σημειώνεται.
Οπως τονίζει η διοίκηση της εταιρείας, «η ανάπτυξη στον όμιλό μας δεν ήρθε τυχαία. Αντιθέτως, είναι επιστέγασμα σκληρής δουλειάς σε συνδυασμό με σεβασμό απέναντι στον πελάτη. Προτεραιότητά μας, σε οποιαδήποτε δραστηριότητα αναλαμβάνουμε, η σταθερή δέσμευση στην ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και στην προστασία του περιβάλλοντος, στοιχεία μη διαπραγματεύσιμα για όλους εμάς. Οι αξίες μας δεν είναι λόγια. Υπήρξαν αρωγοί στην αντιμετώπιση δυσκολιών και προκλήσεων του παρελθόντος και κατευθυντήρια δύναμή μας για το μέλλον. Εγιναν σύνθημα που ενδυναμώνει την αέναη προσπάθεια όλων μας και διαβεβαιώνουν ότι θα προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο».

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk