Αυξημένα κέρδη και πωλήσεις το α΄ τρίμηνο η Folli Follie

Πωλήσεις των συνεχιζομένων δραστηριοτήτων ύψους 227 9 εκατ. ευρώ εμφάνισε ο όμιλος Folli Follie στο πρώτο τρίμηνο του 2014, αυξημένες κατά 11,2%. Λόγω της απόσχισης του κλάδου ταξιδιωτικού εμπορίου και της πώλησης στην Dufry AG το 2013 ,τα αποτελέσματα δεν είναι συγκρίσιμα με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Πωλήσεις των συνεχιζομένων δραστηριοτήτων ύψους 227,9 εκατ. ευρώ εμφάνισε ο όμιλος Folli Follie στο πρώτο τρίμηνο του 2014, αυξημένες κατά 11,2%. Λόγω της απόσχισης του κλάδου ταξιδιωτικού εμπορίου και της πώλησης στην Dufry AG το 2013 ,τα αποτελέσματα δεν είναι συγκρίσιμα με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
Τα λειτουργικά κέρδη των συνεχιζομένων δραστηριοτήτων ανήλθαν στο ποσό των 53,8 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 31%, το EBITDA των συνεχιζομένων δραστηριοτήτων ανήλθε στο ποσό των 58,8 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 28% και τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν στα 38,8 εκατ. ευρώ.
Ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου σημείωσε ότι «Ο Όμιλος μας κατάφερε να παρουσιάσει για άλλο ένα τρίμηνο αυξημένες πωλήσεις και κερδοφορία. Οι πωλήσεις σε όλες μας τις δραστηριότητες κινήθηκαν με θετικό πρόσημο – aύξηση 11% – ενώ το EBITDA αυξήθηκε κατά 15,1% απόρροια της πιστής εφαρμογής της στρατηγικής ανάπτυξης, περιορισμού του κόστους και της εξωστρέφειας του Ομίλου. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους επικεντρωθήκαμε στο να προωθήσουμε τις συνέργειες για τις δικές μας μάρκες (Folli Follie και Links of London) στα πλαίσια της στρατηγικής μας συνεργασίας με την Dufry καθώς και την περαιτέρω επέκταση στις αγορές της Ασίας. Επίσης ολοκληρώθηκε η εξαγορά του δικτύου της Juicy Couture Europe Limited. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης πρωταρχικό μέλημα μας ήταν να διατηρήσουμε την χρηματοοικονομική μας υγεία και μπορούμε να ισχυριστούμε πλέον ότι έχουμε δημιουργήσει ένα ισχυρό ισολογισμό ».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk