Μίχαλος: Προχειρότητα στην απόφαση για αναστολή καταβολής δόσεων δανείων

«Γονατογράφημα» χαρακτηρίζει την τελευταία απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, για αναστολή της καταβολής των δόσεων των δανείων που έχουν ληφθεί από τις επιχειρήσεις με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ Κων.Μίχαλος.

Ένα ακόμη «γονατογράφημα» είναι η τελευταία απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, για αναστολή της καταβολής των δόσεων των δανείων που έχουν ληφθεί από τις επιχειρήσεις με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, σχολίασε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕ Αθήνας Κων.Μίχαλος.

«Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αντιμετωπίζει με προχειρότητα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τον επιχειρηματικό κόσμο» δήλωσε ο κ. Μιχάλος.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η ρύθμιση «αποτελεί ένα ακόμη γονατογράφημα, αφού από τη διευκόλυνση αυτήν ωφελούνται ελάχιστοι, ενώ εξαιρούνται περίπου 60.000 επιχειρήσεις που έλαβαν επιχειρηματικά δάνεια μέσω του ΕΤΕΑΝ. Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων έχει ήδη, εδώ και πολλούς μήνες, ζητήσει την οριστική επίλυση του προβλήματος αυτού, που έχει οδηγήσει ήδη μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, ιδιαίτερα της περιφέρειας, σε διακοπή λειτουργίας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk