Φέτα χτυπητή με τσίλι και σκόρδο

ΥΛΙΚΑ (4-6 άτομα)

320 γρ. φέτα

180 γρ. τυρί κρέμα, τύπου Philadelphia

1 σκελίδα σκόρδο

20 ml κρέμα γάλακτος

50 ml έ.π. ελαιόλαδο

5 γρ. καυτερή πιπεριά

25 γρ. πράσινη πιπεριά

10 γρ. κόκκινη πιπεριά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Διατηρούμε στο ψυγείο και σερβίρουμε με παξιμάδια, αλμυρά μπισκότα, κριτσίνια ή φρυγανισμένο ψωμί.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 13 Απριλίου 2014.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Η γιορτή της δημοκρατίας και η παραφωνία Βελόπουλου Το κεντρικό σύνθημα στη δεξίωση για την 47η επέτειο από την... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk