Το online κατάστημα Zara θα αρχίσει να υποδέχεται τους πελάτες του στην Ελλάδα στις 5 Μαρτίου. Πρόκειται για ένα νέο σταθμό στην επέκταση της επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου της εταιρείας Zara σε όλες τις αγορές στις οποίες είναι παρούσα. Η ιστοσελίδα Zara, θα προσφέρει στους online αγοραστές την πλήρη γκάμα εμπορευμάτων για γυναίκες, άντρες και παιδιά, η οποία υπάρχει και στα εμπορικά καταστήματα.
Σημειώνεται ότι τα προϊόντα που πωλούνται online έχουν τις ίδιες τιμές με αυτά που βρίσκονται στα καταστήματα Zara ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν είτε την παράδοση κατ’ οίκον είτε την αποστολή των αγορών τους στο κατάστημα της επιλογής τους, απ’ όπου και θα τα παραλάβουν. Οι χρήστες του www.zara.com/gr στην Ελλάδα μπορούν επίσης να καλέσουν μια γραμμή εξυπηρέτησης πελατών χωρίς χρέωση ή να επικοινωνήσουν με ένα ειδικό γραφείο εξυπηρέτησης πελατών για να λύσουν τυχόν απορίες ή ζητήματα που αφορούν στις αγορές τους.
Αναφέρεται ότι η εμπορική παρουσία της Zara στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1993 με ένα πρώτο κατάστημα στην Αθήνα. Σήμερα η εταιρεία Zara έχει σε λειτουργία πάνω από 40 καταστήματα σε 30 πόλεις της Ελλάδας όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Ηράκλειο και Ρόδο. Η Ελλάδα υπήρξε πάντα μια σημαντική αγορά για τον όμιλο Inditex, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, φιλοξενώντας περισσότερα από 150 καταστήματα των αλυσίδων του ομίλου.Ο ισπανικός όμιλος μόδας Inditex διαθέτει 6200 καταστήματα σε 86 αγορές στις πέντε ηπείρους. Εκτός από την Zara, η Inditex έχει και επτά άλλες μάρκες μόδας: Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home και Uterqüe.