Την παραίτησή του υπέβαλε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠαΣοΚ στο Ηράκλειο, Λάμπρος Αντωνόπουλος, μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ειδικότερα, με επιστολή του στον γραμματέα της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανδρέα Σπυρόπουλο, ο κ. Αντωνόπουλος ζητά και την προσωρινή αναστολή της κομματικής του ιδιότητας.

«Είναι προφανές ότι η επιχειρούμενη από συγκεκριμένους κύκλους σύνδεση του ονόματός μου με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, γίνεται με αποκλειστικό στόχο να πληγεί το ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο μιας απέλπιδας απόπειρας πολιτικού «συμψηφισμού» και θα πέσει στο κενό», αναφέρει.

«Παρά ταύτα και μόνο οι ως άνω αναφορές στο πρόσωπό μου καθιστούν μονόδρομο την παραίτησή μου. Τονίζω ότι από τον ΟΠΕΚΕΠΕ πήρα χρήματα μια και μόνη χρονιά , το έτος 2020, με διαδικασία που θεωρούσα και εξακολουθώ να θεωρώ απολύτως νόμιμη και μέχρι σήμερα δεν έχω κατηγορηθεί από κανέναν και για οτιδήποτε. Επέστρεψα, δε, τα χρήματα αποκλειστικά για λόγους ευθιξίας», καταλήγει.