Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Τάσος Ξιαρχό, βάζοντας έτσι τέλος στο θρίλερ με την απόπειρα αυτοκτονίας του χορογράφου, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, πήρε χάπια και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ αγνοούνταν για πολλές ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι σήμανε συναγερμός στην αστυνομία μετά από την πληροφορία ότι ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος βρέθηκε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες μετά από χυδαία σχόλια για τα κιλά κοπέλας, απειλούσε να αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό του.

Τελικά, μετά από αρκετές ώρες και ενώ η οικογένειά του προσπαθούσε ανεπιτυχώς να επικοινωνήσει μαζί του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, προκειμένου να εξεταστεί, αφού σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Νωρίτερα, είχε δώσει σημάδια ζωής με βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, στο οποίο καταφέρεται εναντίον όσων του άσκησαν κριτική για τα  προσβλητικά του σχόλια εις βάρος μιας κοπέλα. Ωστόσο, έδειξε για ακόμα μια φορά αμετανόητος, αφού επιτέθηκε στην παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, κάνοντας λόγο για «χοντρή παρουσιάστρια».