Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τιάγκο Σίλβα.

Ο Ιβάν μπήκε στο κάδρο της κριτικής, το Champions League βγήκε από την κουβέντα έως το 2022!

Ο Πορτογάλος μέσος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους τους και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, επομένως επιθυμώ να γίνω πρωταθλητής. Ποτέ δεν έχω κερδίσει πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας. Θα ήθελα να αφήσω εδώ το στίγμα μου, να γίνω ένας σημαντικός παίκτης. Να κερδίσω το χώρο μου, να δουλέψω για να βοηθήσω την ομάδα που είναι το πιο σημαντικό. Θέλω να καθιερωθώ και να γίνω ένας σημαντικός παίκτης. Έχω πληροφορηθεί ότι η ομάδα είναι ένα πολύ ωραίο γκρουπ που δέχεται πολύ όμορφα τους νέους ποδοσφαιριστές. Αυτό θα με βοηθήσει πολύ να προσαρμοστώ, προφανώς όμως και η παρουσία των Πορτογάλων θα βοηθήσει στην προσαρμογή μου», ανέφερε αρχικά.

Για το αν έχει μιλήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς: «Όχι δεν έχουμε μιλήσει προσωπικά, ξέρω όμως ότι ο Πέδρο έχει μιλήσει με διάφορους ανθρώπους για μένα. Γνωρίζω καλά τον προπονητή από την Πορτογαλία, ξέρω την αξία του και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».