Βλάχος: «Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ…»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, ενόψει της έναρξης της διάθεσης των Καρτών Μελών και Φιλάθλου

Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι ενωμένη και όλοι μαζί προχωρούν με στόχο νέες επιτυχίες και ακόμα περισσότερα τρόπαια σε εγχώριες, αλλά και διεθνείς διοργανώσεις. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Ερασιτέχνης να είναι δυνατός.

Θα πρέπει ο κόσμος να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που θα γίνει ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αγοράζοντας Κάρτες Μελών και Κάρτες Φιλάθλου, οι οποίες όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, θα τεθούν στη διάθεση των «ερυθρόλευκων» οπαδών από την ερχόμενη Δευτέρα (1/6).

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, με ανάρτησή του στα social media έστειλε μήνυμα ενότητας και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τις ομάδες του Ερασιτέχνη.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνας κόουτς έκανε αναπαραγωγή την ανάρτηση του Ερασιτέχνη για τις Κάρτες Μελών και Φιλάθλου και τη συνόδευσε με την παρακάτω φράση: «Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ… Τον πύρινό σου κόσμο».

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk