Η διάσημη σταρ της ποπ Μάιλι Σάιρους πήρε το κινητό στο χέρι και μέσω live Instagram απευθύνθηκε στους θαυμαστές και followers, προχωρώντας σε πολύ προσωπικές εξομολογήσεις.

Συγκεκριμένα, η Μάιλι Σάιρους, δήλωσε πως βρίσκεται σε περίοδο αποτοξίνωσης, γεγονός που την κάνει να αισθάνεται περήφανη για τον εαυτό της.

«Είμαι τέσσερις μήνες νηφάλια. Είναι ό,τι καλύτερο έχω νιώσει και λάμπω», είπε μεταξύ άλλων η Μάιλι Σάιρους.

Ο νέος της σύντροφος, το μοντέλο και τραγουδιστής Κόντι Σίμπσον, συμμετείχε στο livestream της Μάιλι Σάιρους και μαζί αποκάλυψαν κάποια πράγματα για τη σχέση τους, όπως το πώς η μακροχρόνια φιλία τους κατέληξε σε ερωτική σχέση.

Όταν θαυμαστής ρώτησε την Μάιλι Σάιρους, πότε έδωσαν το πρώτο τους φιλί, εκείνη απάντησε ότι είναι δύσκολο να θυμηθεί και πιθανόν, να έγινε σε κάποιο club τέσσερα χρόνια πριν.

Τότε ο Κόντι Σίμπσον έσπευσε ν’ απαντήσει και να διορθώσει την Μάιλι Σάρους, υπενθυμίζοντας της, πως το πρώτο τους φιλί ήταν το 2016, στο club 10ΑΚ στο Λος Άντζελες.

View this post on Instagram

your new alarm clock ? ⏰

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

View this post on Instagram

Tat Queen / King ????@billyidol @perri.lister

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Η θύελλα με την LGBTQ κοινότητα

Στο ίδιο livestream η Μάιλι Σάιρους, προχώρησε σε ένα σχόλιο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην LGBTQ κοινότητα.

Η διάσημη τραγουδίστρια, απευθυνόμενη στις γυναίκες ακολούθους της δήλωσε πως «δεν χρειάζεται να είναι γκέι αν βρεις τον σωστό άντρα».

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, η Μάιλι Σάιρους έκανε μια σύντομη σχέση, που βρέθηκε στο επίκεντρο των ΜΜΕ, με την ριάλιτι σταρ Κέιτλιν Κάρτερ.

Λίγο καιρό αργότερα, η Σάιρους χωρίζει και με την Κάρτερ, ξεκινώντας τη σχέση της με τον Κόντι Σίμπσον, με τον οποίο έκαναν την περασμένη Κυριακή ένα Instagram Live.

Σε αυτό η Μάιλι Σάιρους, είπε μεταξύ άλλων στις γυναίκες πως «δεν χρειάζεται να είστε γκέι» καθώς «υπάρχουν καλοί άντρες εκεί έξω».

«Παιδιά, υπάρχουν καλοί άντρες εκεί έξω, μην τα παρατάτε. Δεν χρειάζεται να είστε γκέι, υπάρχουν καλοί άνθρωποι με πέη που δεν είναι μ…ες, απλώς πρέπει να τους βρείτε», είπε χαρακτηριστικά η Μάιλι Σάιρους, με τον Σίμπσον δίπλα της να γελάει.

«Πρέπει να βρεις ένα πέος που δεν είναι μ…ας, κατάλαβες; Πάντα πίστευα πως έπρεπε να είμαι γκέι, επειδή νόμιζα ότι όλοι οι άντρες ήταν κακοί, αλλά δεν ισχύει. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι εκεί έξω που απλώς τυγχάνει να έχουν πέος. Εγώ έχω γνωρίσει μόνο έναν και είναι σε αυτό το live», συνέχισε η τραγουδίστρια.