Πριν από πέντε μήνες η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, Σκάρλετ Γιόχανσον αρραβωνιάστηκε τον Κόλιν Τζοστ και στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις μίλησε για πρώτη φορά για την ξεχωριστή πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η 34χρονη ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον, που έχει παντρευτεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν, μίλησε για την ρομαντική πρόταση γάμου, σχολιάζοντας πως θύμιζε κάτι από Τζέιμς Μποντ.

«Είναι πολύ γλυκός», είπε η Σκάρλετ Γιόχανσον για τον Κόλιν Τζοστ, προσθέτοντας πως εξεπλάγη από την πρόταση γάμου.

«Το συζητήσαμε. Το έκανε τέλεια, είχε ετοιμάσει πράγματα σε στιλ Τζέιμς Μποντ, ναι το έχει αυτό. Είναι πολύ γοητευτικός, ρομαντικός και με νοιάζεται. Εξεπλάγην», ανέφερε η ηθοποιός, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή. Πολύ προσωπική, μια πολύ ξεχωριστή στιγμή και θεωρώ ό,τι πιο σημαντικό να θέλει κάποιος να μοιραστεί την ζωή του μαζί σου», εξήγησε η Σκάρλετ Γιόχανσον μιλώντας στην Έλεν Ντε Τζένερις.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, όσα αποκάλυψε η Σκάρλετ Γιόχανσον στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις:

Τρίτο στεφάνι για την Σκάρλετ Γιόχασνον

Για τρίτη φορά γίνεται νυφούλα, η εκθαμβωτική Σκάρλετ καθώς στο παρελθόν έχει παντρευτεί τον Ράιαν Ρέινολντς αλλά και τον δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ, με τον οποίο και έχει αποκτήσει ένα παιδί, την 5χρονη Ρόουζ.

Το ζευγάρι είχε κρατήσει την σχέση τους μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας ακόμα από τον Ιούλιο του 2017, την περίοδο δηλαδή που είχαν ξεκινήσει να βγαίνουν, με πρώτη τους κοινή εμφάνιση να πραγματοποιείται στην πρεμιέρα της ταινίας «Avengers: Infinity War» το 2018.

Πηγές αναφέρουν ότι η 34χρονη ηθοποιός μιλώντας για τον αρραβωνιαστικό της αναφέρει: «Είναι πολύ διαφορετικός από πολλούς από τους άνδρες με τους οποίους έβγαινα στο παρελθόν». Την ίδια στιγμή, πηγές από το κοντινό περιβάλλον της Σκάρλετ Γιόχανσον υποστηρίζουν: «Είναι πολύ επιλεκτική με τον ποιον θα βγει. Ωστόσο με τον Κόλιν έχουν πολλά κοινά».