Την πρώτη του ανάρτηση στο Facebook έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Ο Π. Τατσόπουλος βγήκε κερδισμένος από τη μεγάλη μάχη που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή ενώ πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο το μεσημέρι της Τρίτης.

Επιτέλους, επιστρέφει σπίτι του μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας, όταν λιποθύμησε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μέσω του Facebook, στέλνει ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε αυτούς, «τους λίγους, αλλά και στους τόσο «κρίσιμα πολλούς» για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση».

«Τον προλάβαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο»

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κ. Τατσόπουλος υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής και οι γιατροί έκαναν τιτάνιες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Μιλώντας στο One Channel ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και γιατρός που τον χειρούργησε, Δημήτρης Λυμπεριάδης τόνισε ότι τον έσωσε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ενώ υπογράμμισε ότι τέτοια περιστατικά συνήθως δεν τα καταφέρνουν.

«Προχθές έτυχε να εφημερεύω εγώ και πρόλαβα και χειρούργησα τον ασθενή τον κ. Τατσόπουλο, ο οποίος ήρθε με ρήξη αορτής συνοδευόμενη από οξύ επιποματισμό, που σημαίνει ότι είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Συνήθως αυτά τα περιστατικά δεν προλαβαίνουν να φτάσουν στο νοσοκομείο» είπε ο κ. Λυμπεριάδης.