Με το φθινόπωρο να είναι ήδη εδώ και την προοπτική του χειμώνα να αχνοφαίνεται κάπου στο βάθος, το πιθανότερο είναι πως επαναπροσδιορίζετε τη σχέση με το σπίτι σας – σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Η επιστροφή στην κανονικότητα μιας καινούργιας σεζόν συνοδεύεται συχνά και από μία διάθεση να αγαπήσουμε εκ νέου το χώρο μας: να δημιουργήσουμε το ολοδικό μας καταφύγιο που θ’ αντανακλά το προσωπικό μας ύφος και θα καλύπτει τις ανάγκες μας. Να ερωτευτούμε, δηλαδή και πάλι το σπίτι μας το οποίο, με τη σειρά του, θα μας ανταμείβει με την ιδανική ατμόσφαιρα και την αίσθηση θαλπωρής και ικανοποίησης κάθε φορά που θα επιστρέφουμε σε αυτό.

Αν αυτή τη σεζόν τα κεφάλαια «διακόσμηση κουζίνας» ή/και «διακόσμηση μπάνιου» βρίσκονται ανάμεσα στις προτεραιότητές σας, ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με έναν σοβαρό βαθμό δυσκολίας. Ο λόγος; Στην εξίσωση μπαίνει ο ενοχλητικός παράγοντας “υγρασία στον τοίχο”. Πράγματι, καθημερινές δραστηριότητες όπως το μαγείρεμα ή ένα απολαυστικό μπάνιο είναι υπεύθυνες για την πρόκληση υγρασίας που, αναπόφευκτα, προκύπτει από τους υδρατμούς που παράγονται. Τα αποτελέσματα είναι λίγο-πολύ γνωστά -μεταξύ των οποίων και η ανθυγιεινή μούχλα στον τοίχο.

Η Vivechrom έρχεται να μας δώσει τη λύση και σε αυτό το πρόβλημα με ένα οικολογικό προϊόν κορυφαίας ποιότητας, το Neopal Kitchen & Bathroom Eco. Ιδιαίτερα ανθεκτικό στους υδρατμούς και τη μούχλα, το Neopal Kitchen & Bathroom Eco είναι αντιμικροβιακό πλαστικό χρώμα πιστοποιημένο για την εξαιρετική αντιμικροβιακή του δράση. Περιέχει ειδικές μυκητοκτόνες ουσίες που προστατεύουν την επιφάνεια του φιλμ του χρώματος, εμποδίζοντας δραστικά την ανάπτυξη μούχλας και βακτηρίων σε χώρους με υψηλή υγρασία και υδρατμούς. Επιπλέον, δεν περιέχει αμμωνία και δεν ευνοεί την ανάπτυξη της φωτιάς και την εξάπλωση της φλόγας.

Μαθαίνοντας περισσότερα γι’ αυτό, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όχι μόνο στην κουζίνα και το μπάνιο σας αλλά επίσης σε ταβάνια και υπόγεια (σημαντικό tip: εάν η υγρασία εισέρχεται στον εσωτερικό χώρο απ’ έξω -λόγω δομικού προβλήματος, βλάβης ή έλλειψης μόνωσης/στεγάνωσης- θα πρέπει πρώτα να επιλύσετε το πρόβλημα της “δομικής” υγρασίας π.χ. με στεγανοποίηση κι’ έπειτα να βάψετε τους εσωτερικούς τοίχους με το Neopal Kitchen & Bathroom Eco). Ιδιαίτερα ανθεκτικό στο συχνό πλύσιμο, καθαρίζεται εύκολα, έχει υψηλή καλυπτικότητα και άψογο ματ φινίρισμα ενώ θα το βρείτε σε μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων.

Όσο για την εφαρμογή του (για την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless), το Neopal Kitchen & Bathroom Eco δουλεύεται εύκολα, απλώνει θαυμάσια, στεγνώνει γρήγορα και έχει ισχυρή πρόσφυση.

Θέλετε να φρεσκάρετε τη διακόσμηση της κουζίνας και του μπάνιου σας, προστατεύοντας παράλληλα τους χώρους αυτούς από την υγρασία λόγω υδρατμών, τα μικρόβια και τη μούχλα; Επισκεφτείτε το website της Vivechrom και μάθετε περισσότερα για το Neopal Kitchen & Bathroom Eco!