Συναγερμός σήμανε την Πέμπτη (27/06) στις τοπικές Αρχές της Ερέτριας στην Εύβοια, όταν ένας βοσκός εντόπισε έναν σκελετό.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας που έσπευσαν στο σημείο περισυνέλεξαν το κρανίο, ενώ εντόπισαν και το σκελετό που έφερε φόρεμα και τακούνια.

Οι αστυνομικοί τα απέστειλαν στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΕΚΠΑ για ανθρωπολογική εξέταση, ωστόσο έχουν πολύ δουλειά μπροστά στους καθώς η υπόθεση «μυρίζει» άγριο έγκλημα, ενώ κανείς δεν ξέρει πως και πότε αφέθηκε νεκρή η γυναίκα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το eviazoom.gr σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αττικής άνοιξαν όλους τους φακέλους με τις αγνοούμενες γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας αλλά και εκτός νομού, μήπως υπάρξει κάποια άμεση ταυτοποίηση.

«Ένα κρανίο είδα και ειδοποίησα την αστυνομία κατά τις 9 η ώρα το πρωί. Τυχαία έτυχε να πάω και όπως περπάταγα έπεσα πάνω ακριβώς και ήταν το κρανίο σαν πέτρα φαινότανε, τελείως κρανίο. Εγώ πάω συχνά εκεί πέρα αλλά άμα δεν πέσεις ακριβώς πάνω όπως ήταν δεν φαινόταν. Μπορεί να παίρναγες 100 φορές από΄κει και να μη το έβλεπες. Έτυχε που ακούμπησε εκεί πάνω η γκλίτσα μου και εκεί που κοίταξα μου φάνηκε σαν διαφορετική πέτρα και το κούνησα και δεν ήταν πέτρα… Ήταν στο 1,5 μέτρο από το χωματόδρομο, αλλά έτσι που ήταν δεν ήταν εμφανές… Έτυχε και το είδα. Έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατί μου φάνηκε το κρανίο σαν περίεργη πέτρα, δηλαδή και οι άλλες οι πέτρες που ήταν δίπλα είχαν το χρώμα του κρανίου…», δήλωσε ο βοσκός που εντόπισε τον σκελετό της άτυχης γυναίκας.