Συγκινούν τα λόγια αλλά και η ανάρτηση του παλιού προπονητή του 24χρονου εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς, Σπύρου Θωμά που έφυγε ξαφνικά από την ζωή το βράδυ της Πέμπτης.

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της ομάδας εφήβων της Παναχαϊκής το 2010 με τον άτυχο Σπύρο να ξεχωρίζει και τα λόγια: «Καλό παράδεισο τσολιά μου.!!!!!! Υπομονή και δύναμη στην οικογένεια σου».

Αντιστοίχως, η ομάδα αποχαιρέτησε με ανακοίνωση της τον άτυχο 24χρονο, κάνοντας λόγο για ένα σπουδαίο ταλέντο και ένα εξαιρετικό παιδί.

«Ένα σπουδαίο ταλέντο της ακαδημίας μπάσκετ της Παναχαϊκής και εξαιρετικό παιδί, ο Σπύρος Θωμάς είναι ο 24χρονος εύζωνας που πέθανε αιφνίδια χθες βράδυ…!!!
Μέλος της σπουδαίας φουρνιάς με Μασούρα, Πατσαρούχα, Νικολάου, Ψάρρη, Μαγγιώρο, Κάντα, Κατσή και τα άλλα παιδιά που είχαν βγει 4οι στο πρωτάθλημα εφήβων στην ΕΣΚΑ-Η (σεζόν 2009-10), με προπονητή τον Μάρκο Μυκωνιάτη. Ο Σπύρος ποτέ δεν αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα λόγω… προπονητή και έφυγε πικραμένος από τους «ροσονερι»… Χαρακτήρας – διαμάντι και υπέροχος αθλητής. Απλά απίστευτο….!!!!», αναφέρει η ανάρτηση.

Ένα σπουδαίο ταλέντο της ακαδημίας μπάσκετ της Παναχαϊκής και εξαιρετικό παιδί, ο Σπύρος Θωμάς είναι ο 24χρονος εύζωνας…

Δημοσιεύτηκε από pgeole.gr στις Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Ο Εύζωνας από την Πάτρα που πέθανε το βράδυ της Πέμπτης είχε κάνει υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη δύο ώρες πριν αισθανθεί αδιαθεσία και μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, της Πέμπτης, ώρα 13:00-14:00 είχε κάνει υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη, όπως είχε κάνει και το ίδιο βράδυ, ώρα 19:00-20:00.

Από τις 20:00 που τελείωσε την υπηρεσία του μέχρι τις 22:00 ο άτυχος νέος βρισκόταν στον θάλαμό του και ξεκουραζόταν.

Περίπου στις 22:15 τον ειδοποίησαν να βγει για το βραδινό προσκλητήριο που ήταν προγραμματισμένο για τις 22:30 και την ώρα εκείνη δυστυχώς κατέρρευσε.