Την ευαρέσκεια της εξέφρασε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά για την άμεση επέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά με αποτέλεσμα να σώσουν την τελευταία στιγμή μέσα από φλεγόμενο διαμέρισμα μια εγκλωβισμένη ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά προβλήματα στο Κερατσίνι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «χωρίς δεύτερες σκέψεις οι συνάδελφοι μας, μόλις ενημερώθηκαν από τους γείτονες ότι κινδυνεύει συνάνθρωπος μας, έπραξαν στο ακέραιο το καθήκον τους. Όρμησαν μέσα στη διώροφη οικία χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις και έβγαλαν έξω σώα την άτυχη γυναίκα η οποία παρελήφθη από το ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια διακομίστηκαν όμως και οι ίδιοι σε νοσοκομεία, καθώς ο ένας είχε τραυματιστεί στο μάτι και οι άλλοι λόγω αναπνευστικών προβλημάτων έπρεπε να εισαχθούν σε κλινική».

Εκπρόσωποι της Ένωσης επικοινώνησαν με τους αστυνομικούς στους οποίους εξέφρασαν ευχές για ταχεία ανάρρωση και τις ευχαριστίες τους «για τον ηρωισμό που επέδειξαν, καταδεικνύοντας το πνεύμα αυτοθυσίας και αλτρουισμού που διακρίνει το αστυνομικό προσωπικό».