• Αναζήτηση
 • Απίστευτο: Πάρκαραν πάνω στην πλατεία Συντάγματος

  Όπως ήταν αναμενόμενο, η απόφασή τους να αξιοποιήσουν την πλατεία Συντάγματος για να λύσουν το πρόβλημα στάθμευσης είχε άδοξο τέλος, καθώς στο τέλος της βραδιάς έψαχναν τα οχήματά τους τα οποία είχαν απομακρυνθεί με γερανό

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Κάθε φαντασία ξεπέρασε η κίνηση κάποιων ασυνείδητων οδηγών να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους, στο πιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, την πλατεία Συντάγματος.

  Όχι όμως σε κάποιο δρόμο περιμετρικά της πλατείας, αλλά πάνω στην πλατεία, κοντά στην έξοδο του Μετρό.

  Όπως ήταν αναμενόμενο, η απόφασή τους να αξιοποιήσουν την πλατεία Συντάγματος για να λύσουν το πρόβλημα στάθμευσης είχε άδοξο τέλος, καθώς στο τέλος της βραδιάς έψαχναν τα οχήματά τους τα οποία είχαν απομακρυνθεί με γερανό.

  «Η αντικοινωνική στάθμευση δεν είναι ανάγκη, είναι νοοτροπία. Η αυθαιρεσία μερικές φορές ξεπερνά και την πιο ζωηρή φαντασία. Χθες κάποιοι νόμισαν ότι η πλατεία Συντάγματος είναι πάρκινγκ» σχολιάζει ο Δήμος Αθηναίων.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk