• Αναζήτηση
 • Απεργία την Πέμπτη στην Εγνατία Οδό

  Ζητούν να αποδεσμευτεί από το ΤΑΙΠΕΔ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε προειδοποιητική εικοσιτετράωρη απεργία κατέρχονται αύριο Πέμπτη, κατά την ημέρα συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Εγνατίας Οδού ΑΕ (ΕΟΑΕ) οι εργαζόμενοι, διεκδικώντας «να αποδεσμευτεί η εταιρεία από το ΤΑΙΠΕΔ» και «να σταματήσει τώρα η αποδόμησή της», με την ανάκληση της απόφασης που αφορά το τμήμα του απαιτούμενου προσωπικού για τη λειτουργία και συντήρηση της οδού.

  Οι εργαζόμενοι διεκδικούν ακόμη έμπρακτες αποφάσεις για αξιοποίηση της ΕΟΑΕ στην εκτέλεση έργων, στην ασφάλεια των υποδομών και στην ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας, σοβαρό σχεδιασμό στη διαχείριση των πόρων και στον προγραμματισμό των νέων έργων και «ανάκληση των ατελέσφορων σχεδιασμών της παραχώρησης του αυτοκινητόδρομου». Καλούν τέλος τα πολιτικά κόμματα να λάβουν θέση «στα κρίσιμα ζητήματα της αξιοποίησης της ΕΟΑΕ, της χρήσης των διαθέσιμων πόρων της σε αναπτυξιακά έργα και της ανάκλησης των σχεδιασμών παραχώρησης του αυτοκινητόδρομου».

  Δείτε επίσης
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η ζωή σε ένα private jet… Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής τίναξε βαριεστημένα τη στάχτη του πούρου του. Ρούφηξε μια γουλιά από το τσάι... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk