Ως τις 22 Φεβρουαρίου 2019 θα έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι εν δυνάμει επιχειρηματίες να δηλώσουν συμμετοχή στον 11ο κύκλο του βραβευμένου προγράμματος ενίσχυσης επιχειρηματικότητας PRAKSIS Business Coaching Center.

Το πρόγραμμα προσφέρει, εντελώς δωρεάν, εξατομικευμένη επιχειρηματική συμβουλευτική, coaching και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν στην Ελλάδα είτε μετατρέποντας την ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση είτε θέλουν να επιλύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρησή τους. Από το 2014 η ανθρωπιστική οργάνωση PRAKSIS έχει αναγνωρίσει ότι η ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας αποτελεί διέξοδο για πολλούς που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κοινωνικό ή οικονομικό αποκλεισμό. Ετσι, δημιουργήθηκε το εντατικό πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρηματικότητας PRAKSIS Business Coaching Center, που ακολουθεί μια ολιστική προσέγγιση. Το πρόγραμμα αφορά κάθε είδους επιχείρηση, για κάθε κλάδο της οικονομίας. Απευθύνεται κυρίως σε άτομα από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που έχουν τη δέσμευση να προσπαθήσουν για να κάνουν το όνειρό τους πράξη, ακολουθεί εξατομικευμένη και προσωποποιημένη προσέγγιση και εστιάζει τόσο στη συμβουλευτική και την εκπαίδευση όσο και στο coaching.

Για ένα διάστημα 4 μηνών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, οι επίδοξοι επιχειρηματίες έχουν διαδοχικές ατομικές συναντήσεις με επιχειρηματικούς συμβούλους και business coaches και συμμετέχουν σε σεμινάρια ενίσχυσης επιχειρηματικών δεξιοτήτων που υλοποιούνται από κορυφαίους παράγοντες της αγοράς.

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε ο 10ος κύκλος του προγράμματος με τη συμμετοχή 30 νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων.

Η πρόεδρος της PRAKSIS, κυρία Ντίνα Βαρδαραμάτου, δήλωσε: «Στα 5 χρόνια που η PRAKSIS υλοποιεί το πρόγραμμα, έχει οδηγήσει στην ίδρυση περισσότερων από 80 νέων επιχειρήσεων και 200 θέσεων εργασίας. Από τα πιο βασικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση, καθώς ανταποκρίνεται ξεχωριστά στις ανάγκες και στους στόχους κάθε επίδοξου επιχειρηματία, παρέχοντας τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία που εκείνος χρειάζεται. Το Business Coaching Centre αντικατοπτρίζει τις αρχές της PRAKSIS που εστιάζουν στις δυνατότητες και δεξιότητες κάθε ατόμου ξεχωριστά και στην προληπτική ταυτότητα των προγραμμάτων της». Το πρόγραμμα υλοποιείται με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Citi Foundation ως μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Pathways to Progress. Από την πλευρά του ο κ. Αιμίλιος Κυριάκου, Citi Country Officer Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, τους προέτρεψε να θέσουν ως πρώτη προτεραιότητα τους πελάτες τους. «Τοποθετήστε τον πελάτη σας στο κέντρο όλων όσων κάνετε και προσπαθείτε συνεχώς να γίνεστε καλύτεροι» δήλωσε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής εδώ, στη σελίδα του προγράμματος στο Facebook, καθώς και στο τηλέφωνο 210-5205.200.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.