• Αναζήτηση
 • Ιταλία: Εκρήξεις κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια – Πληροφορίες για δύο νεκρούς

  Καραμπόλα με φορτηγό που μετέφερε αυτοκίνητα και άλλα τρία ΙΧ σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο λίγο έξω από την Μπολόνια.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τουλάχιστον δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο έως τώρα απολογισμός της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε αυτοκινητόδρομο λίγο έξω από την Μπολόνια της Ιταλίας.

  Η έκρηξη, η οποία σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης προήλθε από σύγκρουση φορτηγού που έφερε εύφλεκτα υλικά και ορισμένων αυτοκινήτων, σημειώθηκε στoν αυτοκινητόδρομο Μπόργκο Πανιγκάλε.

  Η κατάσταση έγινε χειρότερη, όταν έπιασαν φωτιά και εξερράγησαν αυτοκίνητα από γειτονικές αντιπροσωπείες. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι τραυματίες ανέρχονται στους 65, ενώ τα ιταλικά μέσα κάνουν λόγο και για δύο νεκρούς.

  Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των εύφλεκτων υλικών, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής δεν έχουν κατορθώσει να κατασβέσουν την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μετά την έκρηξη, καθώς είναι δύσκολη η προσέγγιση στο σημείο. Λόγω της ισχύος της έκρηξης σοβαρές ζημιές έχει υποστεί και οδογέφυρα δίπλα στην οποία σημειώθηκε η καραμπόλα.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk