Τέλος στη ζωή του φέρεται να έβαλε ο Ρικ Ζενέστ, διάσημο μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδιστής, ο οποίος είχε καλυμμένο ολόκληρο το σώμα του με τατουάζ και ήταν γνωστός ως «Zombie Boy».

Φίλοι του τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του στη συνοικία Plateau Mont Royal στο Μόντρεαλ του Καναδά την Τετάρτη, ωστόσο η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή σήμερα Παρασκευή.

Η μανία του με τα τατουάζ ήταν τόσο μεγάλη, όπου σε ηλικία 16 ετών έκανε το πρώτο του τατουάζ, ενώ μέχρι τα 19 είχε καλύψει ολόκληρο το σώμα του.

Η επιτυχία του ήταν μεγάλη, αφού είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες γνωστών οίκων μόδας, σε πρωτοσέλιδα περιοδικών, είχε παίξει 6 ταινίες, ενώ είχε κυκλοφορήσει και τα δικά του τραγούδια.

Ο πρώτος που τον ανακάλυψε ήταν ο στυλίστας της Lady Gaga το 2011 με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστήσει στο video clip για το τραγούδι Born this Way (Έτσι γεννήθηκα).


«Είμαι συντετριμμένη από την αυτοκτονία του φίλου μου Rick Genest, Zombie Boy. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να αλλάξουμε τη νοοτροπία όσον αφορά τις ψυχικές νόσους και να σβήσουμε το στίγμα ότι δεν μπορούμε να μιλάμε γι’ αυτές. Αν υποφέρετε κι εσείς καλέστε έναν φίλο ή την οικογένειά σας σήμερα. Πρέπει να έχουμε ο ένας τον άλλον», έγραψε η Lady Gaga.

Στην ηλικία των 15 ετών, το μοντέλο ανακάλυψε ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο, με τους γιατρούς να του λένε ότι πιθανόν να πεθάνει ή να μείνει παραμορφωμένος.

«Μάλλον αυτό μου προκάλεσε μια εμμονή με το νοσηρό και το μακάβριο. Τελικά υποβλήθηκα στην εγχείρηση αφαίρεσης του όγκου χωρίς να αποκτήσω ούτε ένα σημάδι, όμως από τότε συνειδητοποίησα ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην γεμίσω τατουάζ και να κάνω αλλαγές στο σώμα μου», είχε πει σε συνέντευξή του στη Mirror.