• Αναζήτηση
 • Ντεμπούτο Μπολτ σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα της Στρόμσγκοντσετ

  Η Στρόμσγκοντσετ έδωσε τελικά την ευκαιρία στον Γιουσέιν Μπολτ να μετάσχει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του και να βοηθήσει την ομάδα του.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η Στρόμσγκοντσετ έδωσε τελικά την ευκαιρία στον Γιουσέιν Μπολτ να μετάσχει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του και να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Μπολτ, που προπονείται εδώ και πολλές ημέρες με την νορβηγική ομάδα, μπήκε αλλαγή στο 71΄ στο φιλικό με την εθνική U19 της σκανδιναβικής χώρας και με τον αριθμό 9.58 (σε ανάμνηση προφανώς του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100μ) στη φανέλα του, αγωνίστηκε για 20 λεπτά.

  Ο Μπολτ πάλεψε σκληρά το διάστημα που αγωνίστηκε, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει και η ομάδα του ηττήθηκε 1-0. Ο άνθρωπος «αστραπή» ήταν πάντα φανατικός φίλος του ποδοσφαίρου και τις ημέρες αυτές προπονείται με βασικό στόχο να προετοιμαστεί για τον φιλανθρωπικό αγώνα, που διοργανώνει η UNICEF στις 10 Ιουνίου στο Old Trafford του Μάντσεστερ.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk