• Αναζήτηση
 • Ανακοίνωση Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ιράν – Κατακρίνει την ΕΠΟ

  Σκληρή ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Ιράν κατά της ΕΠΟ, με αφορμή την ακύρωση του φιλικού αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων των δύο χωρών

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σκληρή ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Ιράν κατά της ΕΠΟ, με αφορμή την ακύρωση του φιλικού αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων των δύο χωρών.

  Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο επίσημο σάιτ της Ομοσπονδίας, ενώ σημειώνεται πως το Ιράν προετοιμάζεται για το Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου θα λάβει μέρος στον Β’ όμιλο, μαζί με τις Ισπανία, Πορτογαλία και Μαρόκο.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν εκφράζει βαθύτατη λύπη για την έλλειψη σεβασμού και ηθικής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Θα υποβάλουμε έκθεση στη FIFA και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις νομικές δυνατότητες για να λάβουμε αποζημίωση για όλες τις αθλητικές και οικονομικές απώλειες που έχουμε υποστεί. Επιπρόσθετα ανακοινώνουμε ότι διακόπτουμε κάθε σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έως ότου η FIFA εξετάσει την έκθεσή μας».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk