• Αναζήτηση
 • Στη Θεσσαλονίκη ο Simone Caporale για ένα ξεχωριστό master class

  Η Θεσσαλονίκη είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του διάσημου Ιταλού bartender Simone Caporale, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ένα ξεχωριστό master class την Παρασκευή 11 Μαϊου, με θέμα Innovations & Creativity.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το παγκόσμιο tour του Simone Caporale, υποστηρίζεται από το βραβευμένο ως το καλύτερο νέο spirit στον κόσμο για το 2017, Italicus Rosolio di Pergamotto, το οποίο εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Granikal.

  Η καινοτομία και η δημιουργικότητα θα είναι το θέμα που θα παρουσιαστεί στo master class με τον πολυβραβευμένο Simone Caporale να αναλύει τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις στο bar. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του «Αίγλη Γενί Χαμάμ», στις 13.00 που βρίσκεται στην οδό Αγίου Νικολάου 3, στη Θεσσαλονίκη.

  Το master class οργανώνεται στην Ελλάδα από την Granikal, εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος επιμορφωτικών workshops με τίτλο Building the Flavors, που έχει ως στόχο τον εμπλουτισμό των γνώσεων των επαγγελματιών bartender. Ο 2ος ολοκληρωμένος κύκλος των σεμιναρίων του Building The Flavors, θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο του 2018 στη Θεσσαλονίκη.

  Για το Italicus

  Το Italicus του Giussepe Gallo, βασίζεται σε μια συνταγή που χρονολογείται στα τέλη του 1800 και φέρνει ξανά στην επιφάνεια την ξεχασμένη αυτή κατηγορία. Με κυρίαρχες τις νότες από περγαμόντο, κέδρο και χαμομήλι,συνδυάζει τα καλύτερα ιταλικά συστατικά. Το design της φιάλης που αντιπροσωπεύει την ιστορία και την κληρονομιά των πιο διακεκριμένων περιοχών της Ιταλίας, δίνει μια άλλη διάσταση στην διάσημη κατηγορία των Aperitivo cocktails. Το Italicus εισάγεται και διανέμεται από την εταιρεία Granikal.

  info
  Το masterclass απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης. Στα workshops, θα παρουσιαστούν όλες οι πτυχές της γνώσης που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος bartender, από τα βασικά στοιχεία της κάθε κατηγορίας μέχρι και τα πιο προχωρημένα.Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη στο email: events@granikal.gr και είναι δωρεάν.

  Γευσιγνώστης
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk