• Αναζήτηση
 • Στον Ντι Κάπριο η έπαυλη του Moby στο Λος Άντζελες

  Την έπαυλη του DJ, τραγουδιστή - τραγουδοποιού, Moby στη γειτονιά Λος Φελίζ του Λος Άντζελες αγόρασε ο ηθοποιός Λεονάρντο ΝτιΚάπριο έναντι 4,91 εκατ. δολαρίων.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την έπαυλη του DJ, τραγουδιστή – τραγουδοποιού, Moby στη γειτονιά Λος Φελίζ του Λος Άντζελες αγόρασε ο ηθοποιός Λεονάρντο ΝτιΚάπριο έναντι 4,91 εκατ. δολαρίων.

  Είναι η πιο πρόσφατη επένδυση του ΝτιΚάπριο, ο οποίος διαθέτει πολλά ακίνητα στην περιοχή του Λος Άντζελες.

  Πρόκειται για ένα πέτρινο παραδοσιακού στυλ οίκημα 431 τετραγωνικών μέτρων με πέντε υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια. Η έπαυλη είναι χτισμένη σε λόφο, στο κεντρικό Λος Άντζελες, σε έκταση με πολλά δέντρα, πισίνα, spa και περίφραξη.

  Ο Moby, γνωστός για την οικολογική του συνείδηση και τη συμμετοχή στο πράσινο κίνημα φύτεψε γύρω από την έπαυλη πολλά πεύκα, στην πραγματικότητα πρόκειται για δάσος.

  Ο ΝτιΚάπριο, αγόρασε την κατοικία από τον Moby, ο οποίος ανακαίνισε το κτίριο της δεκαετίας του 1920 πριν από δύο χρόνια. Οι μεσίτες χαρακτήρισαν την έπαυλη ως «Αριστούργημα του Moby στο Λος Φελίζ».

  Ο Moby εξόπλισε την κατοικία με μια σειρά από σύγχρονες ανέσεις, καινούρια κουζίνα με αποθήκη τροφίμων, σάουνα και σύστημα ασφαλείας. Υπάρχει επίσης χώρος σοφίτας κατάλληλος για γιόγκα ή μελέτη και σουίτα στον πρώτο όροφο που θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως γραφείο και δωμάτιο επισκεπτών.

  Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ΝτιΚάπριο αγόρασε το ακίνητο ως επένδυση ή αν θα μείνει ο ίδιος.

  O Moby αγόρασε την κατοικία το 2016 έναντι 3,4 εκατ. δολαρίων.

  Πολιτισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk