Η είδηση της απώλειας του Τιμ Μπέργκλινγκ, ο οποίος ήταν γνωστός στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία με το ψευδώνυμο «Avicii» σκόρπισε θλίψη στους θαυμαστές του.

Το μόνο που έγινε γνωστό ήταν ο τόπος όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο διάσημος dj, χωρίς να υπάρχουν αναφορές για τα αίτια.

Μια εβδομάδα μετά, η οικογένεια του Σουηδού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά το αγαπημένο της πρόσωπο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

«Ο αγαπημένος μας Τιμ ήταν μία ευαίσθητη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις για σε υπαρξιακά ερωτήματα. Ήταν τελειομανής που ταξίδευε πολύ και εργαζόταν σκληρά σε έναν βαθμό που τον οδήγησε σε ακραίο στρες» τονίζουν, συμπληρώνοντας ότι «όταν σταματούσε τις περιοδείες του ήθελε να βρει ισορροπία στη ζωή για να είναι ευτυχισμένος και να είναι σε θέση να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο. Μουσική».

«Αγωνίστηκε πραγματικά με σκέψεις και για να βρει την έννοια, τη ζωή, την ευτυχία. Δεν μπορούσε πια… Ήθελε να βρει την ειρήνη. Ο Τιμ δεν φτιάχτηκε γι’ αυτή τη βιομηχανία, ήταν ευαίσθητος που αγαπούσε τους φανς του, αλλά απέφευγε το προσκήνιο» προσθέτει η οικογένεια του εκλιπόντος.

«Τιμ, θα σε αγαπάμε για πάντα και θα μας λείπεις. Το άτομο που ήσουν και η μουσική σου θα κρατήσουν τη μνήμη σου ζωντανή. Σε αγαπάμε η οικογένειά σου» καταλήγει η ανακοίνωση της οικογένειας Μπέργκλινγκ.