Ο εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης, άρχισε έρευνα για τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στην επαναληπτική ημιτελική συνάντηση του Κυπέλλου, ανάμεσα στην Φενερμπαχτσέ και την Μπεσίκτας, που είχαν ως συνέπεια τον τραυματισμό του προπονητή των φιλοξενούμενων, Σενόλ Γκιουνές, όταν χτυπήθηκε στο κεφάλι από αντικείμενο στο 57ο λεπτό.

Ο Γκιουνές διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν πέντε ράμματα, ενώ το παιχνίδι διακόπηκε. Ακολούθησαν επεισόδια στο τούνελ που οδηγεί στα αποδυτήρια.
Ο ύποπτος για την εκτόξευση του αντικειμένου εντοπίστηκε χάρη στις κάμερες παρακολούθησης και συνελήφθη από την αστυνομία.

Η τουρκική ομοσπονδία θα πρέπει τώρα να αποφασίσει εάν θα διεξαχθεί εκ νέου το παιχνίδι, το οποίο κατά τη στιγμή της διακοπής της δεν είχε σκορ. Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2.

Οριστική διακοπή στο Φενερμπαχτσέ – Μπεσίκτας

Η ρεβάνς του ημιτελικού για το Κύπελλο Τουρκίας στο «Σουκρού Σαράτσογλου», μεταξύ Φενερμπαχτσέ και Μπεσίκτας, διακόπηκε οριστικά στο 56ο λεπτό, μετά από ρίψη αντικειμένου στον τεχνικό της δεύτερης, Σενόλ Γκιουνές.

Ο Γκιουνές, τραυματίστηκε στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν πέντε ράμματα.

Για την ιστορία, το σκορ βρισκόταν στο 0-0, ενώ το πρώτο ματς του ημιτελικού, στην έδρα της Μπεσίκτας, είχε λήξει 2-2.