• Αναζήτηση
 • ΚΑΕ ΠΑΟ: Προς sold out ο πρώτος αγώνας με Ρεάλ Μαδρίτης

  Οι οπαδοί του ΠΑΟ εξαφάνισαν σε λίγες ώρες τα εισιτήρια που βγήκαν στα εκδοτήρια για το πρώτο ματς με τη Ρεάλ (17/4, 21:45) και η ΚΑΕ άμεσα έβγαλε σε κυκλοφορία και τα μαγικά χαρτάκια για τον 2ο αγώνα (Πέμπτη, 19/4, 21:15).

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οι οπαδοί του ΠΑΟ εξαφάνισαν σε λίγες ώρες τα εισιτήρια που βγήκαν στα εκδοτήρια για το πρώτο ματς με τη Ρεάλ (17/4, 21:45) και η ΚΑΕ άμεσα έβγαλε σε κυκλοφορία και τα μαγικά χαρτάκια για τον 2ο αγώνα (Πέμπτη, 19/4, 21:15).

  H KAE Παναθηναϊκός είχε κρατήσει κάποια εισιτήρια με στόχο να καλύψει τις ανάγκες όσων δεν αγοράζουν μέσω διαδικτύου. Αυτά τέθηκαν σε κυκλοφορία το πρωί της Τρίτης του Πάσχα (10/4).

  Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν από πολύ νωρίς μεγάλες ουρές έξω από τα εκδοτήρια. Τα ελάχιστα εισιτήρια που δεν διατέθηκαν από τα εκδοτήρια στο «Απόστολος Νικολαΐδης», μπορούν να τα αποκτήσουν μέσω διαδικτύου, όσοι ενδιαφέρονται.

  Το «sold out» στο πρώτο ματς με τη «βασίλισσα» στο ΟΑΚΑ είναι δεδομένο, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν σήμερα (10/4) πως άρχισε και η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τη δεύτερη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης της Euroleague με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης  στο ΟΑΚΑ.

  Η ανακοίνωση αναφέρει:

  Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την δεύτερη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης της Euroleague με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης (19/4, 21.15) στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας είναι -και- μέσω διαδικτύου ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για τον αγώνα της Τρίτης (17/4, 21.15), τα οποία δεν διατέθηκαν από τα εκδοτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης».

  Σημεία διάθεσης εισιτηρίων:

  *Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).

  * Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

  *Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

  *Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

  *Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

  * Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

  *Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk