• Αναζήτηση
 • Τσάλεντζ Καπ: Ο τίτλος για τα κορίτσια του Ολυμπιακού θα κριθεί στην Τουρκία

  Ο Ολυμπιακός έφτασε μια «ανάσα» από μια ακόμα τεράστια ανατροπή κόντρα στην Μπούρσα, αλλά τελικά δεν κατάφερε. Hττήθηκε με 3-2 στο κατάμεστο «Μελίνα Μερκούρη» στον πρώτο τελικό του Τσάλεντζ Καπ στις γυναίκες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Ολυμπιακός έφτασε μια «ανάσα» από μια ακόμα τεράστια ανατροπή κόντρα στην Μπούρσα, αλλά τελικά δεν κατάφερε. Hττήθηκε με 3-2  στο κατάμεστο «Μελίνα Μερκούρη» στον πρώτο τελικό του Τσάλεντζ Καπ στις γυναίκες. 

  Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχασε τα δύο πρώτα σετ, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο έβγαλε αντίδραση ισοφάρισε σε 2-2 και πάλεψε στα ίσια στο ταϊ-μπρεκ, αλλά έχασε τη νίκη στις λεπτομέρειες.

  Πάντως, η ελληνική ομάδα έδειξε ότι μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο στη ρεβάνς της Τουρκίας (11/4), όπου χρειάζεται μόνο νίκη. Ο τίτλος γίνεται «ερυθρόλευκος» με «καθαρό» σκορ (3-0 ή 3-1), ενώ αν ο Ολυμπιακός νικήσει 3-2 τότε όλα θα κριθούν στο «χρυσό σετ».

  Τα σετ: 17-25, 23-25, 25-7, 25-18, 13-15.

   

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk