Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Τετάρτη την Ραβένα επί ιταλικού εδάφους, στον πρώτο τελικό του Challenge Cup, με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν την Μ.Δευτέρα με προορισμό την Ιταλία και θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να χαρίσουν μιαν ακόμα τεράστια επιτυχία στον ελληνικό αθλητισμό.

Ήδη έχουν καταφέρει πολλά αλλά μπορούν να κάνουν και την υπέρβαση, κατακτώντας ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο για την ομάδα του Πειραιά.

Ο τελικός του Challenge Cup είναι διπλός κι αυτό σημαίνει πως το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 11 Απριλίου στο ΣΕΦ.

Το στοιχείο λοιπόν στο οποίο πρέπει να εστιάσει κάποιος αφορά τις ουρές που σχημάτισαν σήμερα οι οπαδοί των ερυθρόλευκων, για να προμηθευτούν τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών πήγαν από πολύ νωρίς το πρωί για να εξασφαλίσουν εισιτήριο του δεύτερου αγώνα με την Ραβένα, αποδεικνύοντας με πράξεις την τεράστια δυναμική που έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να επισημανθεί ότι οι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων έσπευσαν να προμηθευτούν τα εισιτήρια χωρίς να γνωρίζουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Αυτή είναι όμως η έμπρακτη αναγνώριση του κόσμου του Ολυμπιακού προς την ομάδα του. Προς την ομάδα που έχει κάνει υπέρβαση για να πετύχει τον στόχο της. Την ομάδα που έχει προσπαθήσει πολύ για να κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους της και το έχει καταφέρει.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναμένεται να είναι κατάμεστο στον τελικό με την Ραβένα γιατί πολύ απλά ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας του.

Κι όταν μάλιστα βλέπει ότι η προσπάθεια που γίνεται γιγαντώνει τον Ολυμπιακό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τότε η υπερηφάνεια γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Αυτό που έχουν πετύχει οι ερυθρόλευκοι είναι αναμφίβολα μοναδικό. Ο Ολυμπιακός όμως κοιτάζει πάντα στην κορυφή και θα παλέψει κόντρα στην Ραβένα με μια μόνο σκέψη στο μυαλό. Δεν του αρκεί η συμμετοχή στον τελικό. Θέλει και την κατάκτηση της κούπας.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη λοιπόν καταφέρει πολλά με την πορεία που έχουν πραγματοποιήσει. Έφτασαν στον τελικό της διοργάνωσης και ένα είναι το σίγουρο. Πως θα δώσουν το 100% για να πετύχουν τον στόχο τους, την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναγνωρίζει και το δείχνει. Θα είναι ξανά δίπλα στην ομάδα του, ελπίζοντας πως στο φινάλε του δεύτερου τελικού θα πανηγυρίσει ένα ευρωπαϊκό τρόπο. Κι όσο για την ατμόσφαιρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι μοναδική.