• Αναζήτηση
 • Τούρκοι σκάουτερ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

  Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό είναι αυτή που ξεχωρίζει στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ΟΑΚΑ. Το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι αναμένεται να το παρακολουθήσουν κι αρκετοί σκάουτερ, όπως συνηθίζεται εξάλλου στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό είναι αυτή που ξεχωρίζει στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ΟΑΚΑ. Το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι αναμένεται να το παρακολουθήσουν κι αρκετοί σκάουτερ, όπως συνηθίζεται εξάλλου στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

  Έτσι τα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου θα βρεθούν εκπρόσωποι αρκετών ομάδων από τη γειτονική Τουρκία. Συγκεκριμένα το παρών θα δώσουν σκάουτερ τόσο της Μπασακσεχίρ, αλλά και της Σίβασπορ και της Τράμπζονσπορ, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν κάποιες περιπτώσεις παικτών και από τις δύο ομάδες.

  Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως οι άνθρωποι της Σίβασπορ και αυτοί της Τραμπζονσπόρ, παρακολούθησαν και το χθεσινό ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk