• Αναζήτηση
 • Το Σαββατοκύριακο ξαναρχίζει το πρωτάθλημα της Super League

  Την απόφαση να κάνει δεκτούς τους όρους του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της Super League, ανοίγοντας το δρόμο για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος το τριήμερο 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την απόφαση να κάνει δεκτούς τους όρους του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της Super League, ανοίγοντας το δρόμο για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε το τριήμερο 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου να διεξαχθεί η αναβληθείσα 26η αγωνιστική, και όχι η 27η που προβλεπόταν στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

  Παράλληλα, εντός Μεγάλης Εβδομάδας θα διεξαχθεί η εκκρεμής αναμέτρηση της 25ης ημέρας, μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Απόλλωνα Σμύρνης, που είχε αναβληθεί στις 12 Μαρτίου, μετά τα επεισόδια που είχαν γίνει την προηγούμενη ημέρα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα, όπου ο πρόεδρος των γηπεδούχων εισήλθε με όπλο στον αγωνιστικό χώρο.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk