• Αναζήτηση
 • Formula 1: Κυρίαρχος ο Χάμιλτον στις δοκιμές για το GP Αυστραλίας

  Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε με την εμφάνισή του την πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμών του GP Aυστραλίας ο L. Hamilton, αφήνοντας πίσω τους Verstappen και Bottas.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ταχύτερος και στα δύο σκέλη των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής του GP Αυστραλίας ήταν ο L. Hamilton επιβεβαιώνοντας όσους τον θέλουν φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

  Ο Βρετανός είχε απέναντί του τον V. Bottas αλλά και τον M. Verstappen, καθώς και στα δύο σκέλη τα μονοθέσια της Ferrari έμειναν πιο πίσω.

  Το γεγονός ότι η Scuderia δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των βασικών ανταγωνιστών της ήταν η είδηση της ημέρας. Μάλιστα, o S. Vettel έδειξε να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στα δεδομένα του νέου μονοθέσιου της Ferrari και να βρει τον απαραίτητο ρυθμό.

  Μια δύσκολη ημέρα είχε και ο τοπικός ήρωας, D. Ricciardo, καθώς ο Αυστραλός έμεινε και στα δύο σκέλη μακριά από την κορυφή, ενώ στο δεύτερο «αποκόμισε» και ποινή τριών θέσεων καθώς δεν επιβράδυνε στον βαθμό που θα έπρεπε υπό το καθεστώς της κόκκινης σημαίας.

  Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η ταχύτητα των μονοθεσίων της Haas και ειδικότερα του Grosjean, o οποίος και στα δύο σκέλη σημείωσε τον έβδομο καλύτερο χρόνο.

  Η επίδοση του Grosjean έδωσε την αφορμή στον F. Alonso να σχολιάσει τα μονοθέσια της Haas τα οποία και χαρακτήρισε αντιγραφή εκείνων της Ferrari.

  Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι αν η εικόνα στις κατατακτήριες δοκιμές θα είναι παρόμοια με εκείνη των ελεύθερων δοκιμών και αν οι προβλέψεις που θέλουν τις καιρικές συνθήκες να είναι άστατες επιβεβαιωθούν.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk