• Αναζήτηση
 • Φωνές της FIFA στη Ρωσία τρεις μήνες πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ

  Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η FIFA, για την καθυστέρηση κατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Σαμάρα, που θα φιλοξενήσει αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Η FIFA προειδοποίησε πως πρέπει να καταβληθούν μεγάλες προσπάθειες για να είναι το γήπεδο έτοιμο στην ώρα του, με λιγότερους από τρεις μήνες να απομένουν μέχρι την αυλαία του Μουντιάλ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η FIFA, για την καθυστέρηση κατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Σαμάρα, που θα φιλοξενήσει αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

  Η FIFA προειδοποίησε πως πρέπει να καταβληθούν μεγάλες προσπάθειες για να είναι το γήπεδο έτοιμο στην ώρα του, με λιγότερους από τρεις μήνες να απομένουν μέχρι την αυλαία του Μουντιάλ.

  «Κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου, έχουμε διαπιστώσει καθυστερήσεις στη Σαμάρα», δήλωσε ο επικεφαλής των διοργανώσεων και σύμβουλος αγώνων της FIFA, Κόλιν Σμιθ και συνέχισε λέγοντας: «Αυτές οι καθυστερήσεις είναι ακόμα και τώρα εμφανείς, αν και έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος. Υπάρχει όμως ένα τεράστιο έργο που πρέπει να γίνει».

  Το γήπεδο της Σαμάρα, έχει χωρητικότητα 45.000 θέσεων και θα φιλοξενήσει στις 17 Ιουνίου το Κόστα Ρίκα – Σερβία. Στην συνέχεια, θα υποδεχθεί άλλες τρεις αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων, ένα ζευγάρι των «16» αλλά και έναν αγώνα των προημιτελικών.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk