• Αναζήτηση
 • Ισπανία: Έγραψε Ιστορία ο Μάρκος Αλόνσο

  Ένα μοναδικό επίτευγμα πραγματοποίησε ο Μάκρος Αλόνσο Μεντόζα με την κλήση του στην Εθνική Ισπανίας, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των «La Roja» όπου παππούς, πατέρας και γιος έχουν αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής ομάδας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ένα μοναδικό επίτευγμα πραγματοποίησε ο Μάκρος Αλόνσο με την κλήση του στην Εθνική Ισπανίας, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των «La Roja» όπου παππούς, πατέρας και γιος έχουν αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής ομάδας.

  Σύμφωνα με άρθρο της «AS», ο παππούς, Μάρκος Αλόνσο Ιμάζ «Μαρκίτος», πραγματοποίησε μόλις 2 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας ωστόσο, κατέκτησε 5 Champions League με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

  Ο πατέρας, Μάρκος Αλόνσο Πένια, κατέγραψε 32 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα και ήταν μέλος της στο Euro 1984 της Γαλλίας, χωρίς ωστόσο να πάρει λεπτό συμμετοχής στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

  Τέλος, ο αριστερός μπακ χαφ της Τσέλσι, Μάρκος Αλόνσο Μεντόζα, κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζουλέν Λοπετέγκι, για τα φιλικά με Γερμανία (23/3) και Αργεντινή (27/3), συνεχίζοντας τη μοναδική παράδοση της οικογένειας.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk