• Αναζήτηση
 • ΜotoGP: Στη Yamaha έως το 2020 ο Rossi

  Σε διετή επέκταση του συμβολαίου του με τη Yamaha προχώρησε ο V. Rossi, ο οποίος θα παραμείνει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP τουλάχιστον έως το 2020.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αναβάτης της Yamaha έως και το 2020 θα είναι ο V. Rossi, ο οποίος επέκτεινε κατά δύο χρόνια το συμβόλαιό του με την ιαπωνική ομάδα.

  Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αναμένεται να ολοκληρώσει την καριέρα του στο MotoGP στα τέλη του 2020 και σε ηλικία 41 ετών, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του C. Edwards ο οποίος αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα σε ηλικία 40 ετών.

  Ο «γιατρός» θα αγωνιστεί τις δύο επόμενες σεζόν στο πλευρό του M. Vignales, το συμβόλαιο του οποίου έχει επίσης επεκταθεί έως το 2020.

  «Όταν υπέγραψα το συμβόλαιο με την Yamaha τον Μάρτιο του 2016 αναρωτιόμουν αν αυτό θα είναι το τελευταίο ως αναβάτης του MotoGP. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα ότι θα πάρω τη συγκεκριμένη απόφαση κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών».

  «Τα τελευταία δύο χρόνια κατέληξα στο συμπέρασμα πως θέλω να συνεχίσω γιατί οι αγώνες, το να είμαι ένας αναβάτης του MotoGP και της μοτοσικλέτας μου είναι αυτό που με κάνει να αισθάνομαι καλά».

  «Θέλω να ευχαριστήσω τη Yamaha και συγκεκριμένα τον L. Jarvis και τον Μ. Μeregalli, για την εμπιστοσύνη τους γιατί η πρόκληση του να παραμένεις ανταγωνιστικός σε ηλικία σαράντα ετών είναι μεγάλη».

  «Γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο και ότι θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια από τη δική μου πλευρά και αρκετή προπόνηση ωστόσο νιώθω έτοιμος και δεν μου λείπει το κίνητρο. Γι’ αυτό άλλωστε υπέγραψα για δύο ακόμα χρόνια», δήλωσε ο V. Rossi με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας του με τη Yamaha.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk