Ο «Γευσιγνώστης» Μαρτίου είναι αφιερωμένος στο Πάσχα και την Άνοιξη.

YouTube thumbnail

Στο τεύχος που κυκλοφορεί την Κυριακή 18 Μαρτίου με το «ΒΗΜΑ» στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι και μαγειρεύουμε με τα προϊόντα της άνοιξης.

Επίσης:

– Πρωτότυπες συνταγές για μπακαλιάρο. Με κουρκούτι για τους παραδοσιακούς, πλακί με πικρά χόρτα ή γιουβαρλάκια για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό.

YouTube thumbnail

– Τα νηστίσιμα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Και

– Βήμα-βήμα η επανάσταση του σουβίντ. Πώς ένα κρέας γίνεται ψητό στο νερό.

YouTube thumbnail

Την Κυριακή 18 Μαρτίου με το «ΒΗΜΑ»

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

YouTube thumbnail

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!

YouTube thumbnail