• Αναζήτηση
 • Παναθηναϊκός: «Προϊόν πολιτικής παρέμβασης η απόφαση»

  Άμεση ήταν η αντίδραση (και) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην απόφαση της επιτροπής εφέσεων που δικαίωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι Πράσινοι καλούν σε παραίτηση σύσσωμη τη διοίκηση της ΕΠΟ «ως ελάχιστη ένδειξη αξιοπρέπειας», αφού όπως αναφέρουν, σε όμοιο περιστατικό την περσινή περίοδο, «οι συνέπειες της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν καταστροφικές σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play offs και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθέντα πρόστιμα βύθισαν ακόμα περισσότερο οικονομικά την εταιρεία».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Άμεση ήταν η αντίδραση (και) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην απόφαση της
  επιτροπής εφέσεων που δικαίωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

  Οι Πράσινοι καλούν σε
  παραίτηση σύσσωμη τη διοίκηση της ΕΠΟ «ως ελάχιστη ένδειξη
  αξιοπρέπειας», αφού όπως αναφέρουν, σε όμοιο περιστατικό την περσινή
  περίοδο, «οι συνέπειες της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
  υπήρξαν
  καταστροφικές σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play
  offs και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθέντα πρόστιμα
  βύθισαν ακόμα περισσότερο οικονομικά την εταιρεία».

  Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

  «Η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει κάθε έννοια δικαίου, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία.

  Να υπενθυμίσουμε ότι πέρσι σε περίπου όμοιο περιστατικό οι συνέπειες της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν καταστροφικές σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play offs και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθέντα πρόστιμα βύθισαν ακόμα περισσότερο οικονομικά την εταιρεία.

  Η χθεσινή απαράδεκτη απόφαση πιστοποιεί ότι δεν λειτουργεί κράτος δικαίου. Ζητούμε ως ελάχιστη ένδειξη αξιοπρέπειας την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ, αν θέλει τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα. Με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους όλοι αυτοί οι «παράγοντες» δημιουργούν συνθήκες απόλυτης απαξίωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk