Επεισόδια και χρήση δακρυγόνων στην πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας των οπαδών του ΠΑΟΚ που συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στο Αγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πλατεία Αριστοτέλους και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν πεζή, προς το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, με τελικό προορισμό το γήπεδο της Τούμπας. Στη κατεύθυνση τους προς το Μακεδονία Παλλάς, οι συγκεντρωμένοι πέρασαν από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, όπου επιτηρούσε διακριτικά ισχυρή αστυνομική δύναμη με τους οποίους ήρθε σε αντιπαράθεση μέρος των οπαδών, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση δακρυγόνων.

Με μια μικρή ένταση και χωρίς άλλα περιστατικά συνεχίζεται η πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ, που συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στο Αγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πλατεία Αριστοτέλους και στην συνέχειασ κατευθύνθηκαν πεζή, προς το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, με τελικό προορισμό το γήπεδο της Τούμπας.

Στη κατεύθυνση τους προς το Μακεδονία Παλλάς, οι συγκεντρωμένοι πέρασαν από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, όπου επιτηρούσε διακριτικά ισχυρή αστυνομική δύναμη με τους οποίους ήρθε σε αντιπαράθεση μέρος των οπαδών, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση δακρυγόνων.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έφθασαν στην συνέχεια στο ξενοδοχείο της παραλιακής λεωφόρου όπου είχαν καταλύσει οι παίκτες της ομάδας τους, με σκοπό να εκφωνήσουν συνθήματα ψυχολογικής ενίσχυσης προς αυτούς εν όψει του βραδυνού αγώνα προς την ΑΕΚ, στο γήπεδο της Τούμπας όπου και θα κατευθυνθούν στην συνέχεια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk