• Αναζήτηση
 • Ο Μίλτος Καρούμπας παγκόσμιος πρεσβευτής της ελληνικής γαστρονομίας

  Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο, κατά τη διάρκεια της έκθεσης HO.RE.CA 2018.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το HO.RE.CA Gastronomy Forum by Chef’s Club of Greece, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών HORECA 9-12 Φεβρουαρίου 2018.

  Με θεματολογία «Η νέα ελληνική κουζίνα, μοχλός ανάπτυξης του Ελληνικού τουρισμού», η Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος παρουσίασε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα με μαγειρικές επιδείξεις, παρουσιάσεις τεχνικών και ομιλίες γύρω από τον τουρισμό στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.

  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ανάδειξη του κυρίου Μίλτου Καρούμπα, προέδρου της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος, ως παγκόσμιου πρεσβευτή της Ελληνικής Γαστρονομίας, βράβευση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον κύριο Κωνσταντίνο Μίχαλο, πρόεδρο ΕΒΕΑ.

  Η Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος με 1000 μέλη αρχιμάγειρες και αρχιζαχαροπλάστες σε όλη την Ελλάδα, είναι μία λέσχη με πολλές δράσεις στο εξωτερικό, με σκοπό την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας και των ελληνικών προϊόντων.

  Συγκεκριμένα με την ανάδειξη του σε πρεσβευτή της ελληνικής γαστρονομίας, ο κύριος Μίλτος Καρούμπας αναλαμβάνει:
  • Το συντονισμό και διαχείριση των γραφείων της λέσχης σε 18 χώρες
  • Την εκπροσώπηση της λέσχης σε δράσεις που υλοποιούνται από την παγκόσμια ομοσπονδία αρχιμαγείρων Worldchefs με 106 κράτη μέλη
  • Την επικοινωνία με διεθνείς εκθέσεις και συμμετοχή σε αυτές
  • Την προώθηση μέσα από δράσεις της ελληνικής κουζίνας και των ελληνικών προϊόντων

  Γευσιγνώστης
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk