• Αναζήτηση
 • ΠαΣοΚ για Novartis: Όλα στο φως με ανεπηρέαστη τη Δικαιοσύνη

  «Η θέση μας για το σκάνδαλο Novartis είναι γνωστή. Όλα στο φως με ανεπηρέαστη την Δικαιοσύνη. Ψηφίζουμε ναι στη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, για να αποκαλύψουμε τη σκευωρία τύπου 1989» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Η θέση μας για το σκάνδαλο Novartis είναι γνωστή. Όλα στο φως με
  ανεπηρέαστη την Δικαιοσύνη. Ψηφίζουμε ναι στη σύσταση προκαταρκτικής
  επιτροπής, για να αποκαλύψουμε τη σκευωρία τύπου 1989» τονίζει σε
  ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

  Όμως είναι ντροπή, προσθέτει,  να μην κάνει την αυτοκριτική του ο κ. Τσίπρας για την αρνητική στάση του ΣΥΡΙΖΑ, στα μέτρα των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ που οδήγησαν στην δραστική μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, στο ύψος που παραμένει και μέχρι σήμερα με 3 χρόνια διακυβέρνησής του.

  «Όπως και είναι βαθιά υποκριτικό το να μη αποδέχεται στην προκαταρκτική την εξέταση των ευθυνών των Υπουργών του, οι οποίοι το 2015 «ξέχασαν» να εκδώσουν δελτίο τιμών φαρμάκων, παίζοντας το παιχνίδι των κερδοσκόπων».

  Για την καθαρή έξοδο

  «Ούτε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας αφηγείται πια το παραμύθι περί δήθεν «καθαρής εξόδου».Σήμερα ομολόγησε ότι διαπραγματεύεται την «μορφή της επιτροπείας», παρόλο που νομοθέτησε προκαταβολικά τις διατάξεις του 4ου Μνημονίου για μείωση συντάξεων, αφορολόγητου και εκχώρηση του εθνικού πλούτου», σημειώνει στην ίδια ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ.

  Όσον αφορά το θέμα των Σκοπίων σημειώνουν πως «προειδοποιούμε και πάλι ότι καμία σαλαμοποίηση της «λύσης»- όπως αυτή που διαφάνηκε με τις προτάσεις Νίμιτς-δεν θα γίνει αποδεκτή. Μένουμε σταθερά στη θέση για λύση-πακέτο που διασφαλίζει πλήρως τα εθνικά συμφέροντα και αποτρέπει αλυτρωτισμούς».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk