• Αναζήτηση
 • Νεκροί δύο Τούρκοι στρατιώτες στο Β. Ιράκ

  Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν την Πέμπτη από ρίψεις ρουκετών που προήλθαν από τη βόρεια Συρία και κατέληξαν στην τουρκική παραμεθόριο πόλη Κιλίς, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν την Πέμπτη από ρίψεις ρουκετών που προήλθαν από τη βόρεια Συρία και κατέληξαν στην τουρκική παραμεθόριο πόλη Κιλίς, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας.

  Δύο ρουκέτες ερρίφθησαν, οι οποίες έπληξαν ένα εστιατόριο και μια κατοικία στο κέντρο του Κιλίς, ενώ συνεχίζονται για 13η ημέρα οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Άγκυρας στο Αφρίν, στη βόρεια Συρία, εναντίον των Κούρδων πολιτοφυλάκων.
  Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση, ανέφερε στους δημοσιογράφους ο κυβερνήτης της επαρχίας Κιλίς Μεχμέτ Τεκιναρσλάν.

  Η πρόσοψη του εστιατορίου κατέρρευσε μετά την επίθεση, μετέδωσαν ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονται στην περιοχή.

  Τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας αναπτύχθηκαν στην περιοχή και τα ασθενοφόρα έφθασαν σύντομα, προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες.

  Λίγο μετά την επίθεση, ακολούθησαν αντίποινα κι αντήχησαν πυρά του τουρκικού πυροβολικού προς τη Συρία.
  Από την έναρξη των τουρκικών επιχειρήσεων στην Αφρίν, οι παραμεθόριες πόλεις της Τουρκίας στοχοθετούνται συχνά από ρίψεις ρουκετών. Τουλάχιστον 5 άνθρωποι έχουν ήδη σκοτωθεί, μεταξύ αυτών ένας έφηβος που σκοτώθηκε την Τετάρτη στην πόλη Ρεϊχανλί.

  Δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν στο βόρειο Ιράκ από πυρά του PKK

  Δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν την Πέμπτη σε μια επίθεση που αποδόθηκε στους Κούρδους αντάρτες στο βόρειο Ιράκ.Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε επίσης ότι «εξουδετέρωσε 42 τρομοκράτες» κατά τη διάρκεια των αεροπορικών επιδρομών που εξαπέλυσε τη Δευτέρα στην ίδια περιοχή.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk