• Αναζήτηση
 • Μπόνους-ρεκόρ για τους υπαλλήλους της Daimler

  Το ποσό των 5.700 ευρώ θα λάβουν οι υπάλληλοι της Daimler μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για τον γερμανικό όμιλο αυτοκινητοβιομηχανιών.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει η Daimler. Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά, η οποία έκλεισε με τον γερμανικό όμιλο αυτοκινητοβιομηχανιών στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία των premium κατασκευαστών, η Daimler θέλησε να επιβραβεύσει τους υπαλλήλους της διανέμοντας με τη μορφή bonus ένα ποσό που ανέρχεται στα 74 εκατομμύρια ευρώ.

  Το ποσό αυτό πρόκειται να μοιραστούν οι 130.000 υπάλληλοι της εταιρείας που εργάζονται επί γερμανικού εδάφους, το ετήσιο εισόδημα των οποίων αναμένεται να ενισχυθεί με τη μισθοδοσία του Απριλίου κατά 5.700 ευρώ.

  Αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει διανείμει η Daimler υπό τη μορφή bonus στους υπαλλήλους της από το 1997, όταν και ξεκίνησε το πρόγραμμα διαμοιρασμού των κερδών της.

  Μιλώντας για κέρδη, το 2017 η Daimler κατάφερε να αυξήσει την κερδοφορία της κατά δύο δισεκατομμύρια ευρώ σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά.

  Κόσμος